De echte saleskracht zit van binnen. Er is meer mogelijk dan je denkt!


Voor Verkopers Voor Opdrachtgevers

Young Sellers

Young Sellers b.v. (opgericht in 2005) koppelt salesrecruitment en persoonlijke en teamgroei in één krachtige methode. Medewerkers die zich bewust zijn van wat ze willen en waarom..... Dat zijn de loyale, energieke, zelfbewuste en zelfsturende medewerkers, die iedereen willen hebben en zijn.

Carrière en groei

Laat Young Sellers inventariseren. Welke persoonlijke en vakinhoudelijke talenten jij en/of jouw medewerkers hebben en hoe je deze idealiter inzet.

Ontdek

Young Sellers gaat met jou en/of jouw medewerkers op zoek naar jouw DNA en intrinsieke drive(s). Ook sparren wij over functie inhoud, de business en carrière. De koers wordt vastgelegd in plannen.

Ondernemen

Zelf, samen met ons of samen met jouw manager coacht Young Sellers medewerkers en teams in het nemen van de regie in de functie, business, carrière en groei.

Referenties

Klanten over salescarrière en groei

- Roxanne Fidder

“Iedereen heeft doelen in het leven en tegelijk ook onzekerheden. Bij Young Sellers leer je hiermee om te gaan en ook toe te passen in het commerciële vak.”

SHARP
- Jorg Quist

“Ik heb de trainingsdagen in 2015 als zeer positief ervaren, ondanks dat het mentaal best wel zwaar was. Uiteindelijk ben ik wel tot een mooi groeiplan gekomen.”

FETIM
- Rutger Teunissen

“De baan in combinatie met mijn ontwikkeling in 2013, zorgde ervoor dat ik binnen 2 jaar ben doorgegroeid in de sales. Van sales support naar internal sales.”

TECHDATA
- Bart Sliedrecht

“De workshop in 2012 was leerzaam en erg interessant. Veel nieuwe inzichten gekregen over mijzelf en door de dag veel geleerd. Inmiddels doorgegroeid naar teamleider sales. ”

Tech Data
- Dirk Rijnders

“Het was goed over mijzelf na te denken. Wat mijn blokkades en ambities zijn. Ik heb mezelf beter leren kennen en vervolg geven aan mijn carrière.”

Sharp
- Priscilla Broekema

“Ik ben heel open geweest en heb het hele plan vanaf het begin met mijn manager doorgenomen. Hij vindt het een goed initiatief en staat er ook helemaal achter.”

Solar

Wij sparren graag met je over alles wat salesgerelateerd is.


Young Sellers
Utrechtseweg 95
3702 AA, Zeist


Kopje koffie?

 

Copyright 2016 Young Sellers b.v. - Ondernemerschap op de salesvloer