Wij breiden ons netwerk graag uit en belonen je daarvoor.

Soms zie je op onze site of via onze nieuwsbrief een vacature die perfect past bij iemand die jij kent. Of zoekt jouw werkgever, klant of iemand uit jouw netwerk nieuwe salesprofessional. In alle gevallen komen wij uiteraard in contact met ze.

Om je daarvoor te bedanken heeft Young Sellers een ambassadeursprogramma. Stuur de contactgegevens per mail naar hallo(@)youngsellers.nl. Om je te belonen, hebben we leuke cadeau's in ons ambassadeursprogramma:

  • Stedentrip met overnachting ( t.w.v. €200,-)
  • Dinerbon ( t.w.v. €200,-)
  • Workshop groeiplan ( t.w.v. €199,-)
  • Workshop businessplan (t.w.v. € 249,-)
  • Bon naar keuze (t.w.v. €150,-)

Voorwaarden

Om aanspraak te maken op één van de cadeaus dient de persoon die voor is gesteld door jou, daadwerkelijk in dienst te treden en zijn of haar proeftijd te hebben doorstaan. De persoon die jij voor hebt gesteld, nemen wij op in ons kandidatenbestand. Als wij deze persoon binnen twee maanden na ontvangst van het CV benaderen voor een vacature, anders dan waarop jij hem of haar voor hebt gesteld, ontvang je ook een cadeau naar keuze. Mits voldaan wordt aan de eerste genoemde voorwaarde. Als wij door jouw introductie de werving voor de betreffende vacature op mogen starten en er treedt ook daadwerkelijk via ons iemand in dienst en hij of zij doorstaat de proeftijd, kun je aanspraak maken op één van de cadeaus. Het cadeau dient binnen 6 maanden na start kandidaat geïncasseerd te zijn. Het cadeau kan niet ingewisseld worden voor contant geld.