Talenten die groeien!

Wij helpen organisaties met het vinden van accountmanagers binnen- of buitendienst en medewerkers salessupport en customer service. Dit zijn talenten die gaan voor groei.De juiste selectie aan de voordeur.

Onze aanpak

Doelgerichte werkwijze

Wij sparren met elkaar over diverse onderwerpen. Zoals o.a. personele bezetting, strategie en tactiek, business, salesprocessen en -methoden, persoonlijke en teamontwikkeling en kansen en bedreigingen. Afhankelijk van de behoeften en pijnpunten stellen wij een plan van aanpak dat leidt naar resultaat. 

Met Young Sellers heb je 24 uur en 7 dagen per week toegang tot de arbeidsmarkt. Wij verspreiden jouw vacature(s), screenen cv's, toetsen en spreken kandidaten persoonlijk en stellen kandidaten voor op basis van een een persoonsprofiel. Je ontvangt per vacature 2 gekwalificeerde kandidaten. En gehele traject, van werving tot ondertekening arbeidscontract, is binnen 3 tot 4 weken afgerond. Daarnaast gaan wij aan de slag om van de (nieuwe) accountmanager binnen- of buitendienst een ondernemer in loondienst te maken. Wij zorgen voor een concrete houvast, inzichten en oplossingen om ze naar een hoger niveau te tillen.

Onze diensten


Werving & selectie

Je kan de nieuwe accountmanager(s) binnen of buitendienst rechtstreeks in dienst nemen. Wij werken op basis van no-cure-no-pay en vragen een percentage het volledige jaarsalaris.


Detacheren

Je huurt de nieuwe accountmanager(s) binnen- en/of buitendienst in voor de duur van een project. Deze projecten zijn altijd tijdelijk van aard en kennen een startdatum en geplande einddatum. Wij verzorgen de volledige salarisadministratie.


Events

Je kan onze recruitment events inzetten. Dit doe je bij het snel invullen van meerdere vacatures waarbij de kandidaten goed wil leren kennen. De arbeidsmarkt is weer vol in beweging en deze onderscheidende methode werkt dan uitstekend.


Interim recruitment

Je kan ons ook inhuren op uurbasis. Wij werken vanuit jouw naam en brengen 12,5 jaar salesrecruitment ervaring, ons netwerk, kennis, tools en nog veel meer mee.

Bemiddelen talenten die groeien!

Young Sellers is een intermediair van deze tijd. Met groot netwerk kandidaten op MBO en HBO werk-, denk- en opleidingsniveau staan wij 24/7 in contact met de arbeidsmarkt door geheel Nederland. Wij helpen je de juiste selecties te maken en sneller rendement te realiseren. Hierdoor wordt het resultaat vergroot en spaar je veel tijd en geld.