Wij helpen organisaties met het vinden van accountmanagers binnen- en buitendienst en medewerkers salessupport en customer service die gaan voor groei.

Young Sellers (opgericht in 2005) is specialist in het bemiddelen van accountmanagers binnen- en buitendienst en medewerkers salessupport en customer service op een MBO en HBO werk-, denk- en opleidingsniveau. Of het nu gaat om een nieuwe baan, ontwikkeling, sparren over je carrière of de zoektocht naar personeel. Met 12,5 jaar ervaring zijn wij jouw sparringspartner. Met ons gedreven en ervaren team werken bij volgens een vaste en doelgerichte werkwijze. Wij staan 24 dagen en 7 dagen per week in contact met arbeidsmarkt en het bedrijfsleven waarin we gaan voor groei en resultaat.

In onze werkwijze gaan wij op zoek naar de passie en drive van kandidaten. Naar hun talenten, houding, ervaring en competenties en bewustwording. Medewerkers die zich bewust zijn van wat ze willen en waarom..... Dat zijn de loyale, energieke en ondernemende talenten, die een ieder wil zijn en hebben. Young Sellers gelooft dat zij het leven van sales en customer support talenten en daarmee van de organisatie (en haar klanten) beter en mooier maakt. Wij dromen van talenten die gaan voor groei.

Direct een vacature uitzetten!

Wij nemen direct met je contact. Wij bespreken o.a. de functie- , sales en persoonscriteria. Vervolgens wordt de volgende dag de vacature online uitgezet en in ons netwerk. Gesprekken worden op kantoor gevoerd en kandidaten met motivatie aangeboden. 

Direct inplannen

Sparren over je salesteam(s)?

Wil je met een keer van onze senior consultants sparren over ondernemerschap, groei, aannamebeleid, vergroten resultaat enzovoort? Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij een gesprekspartner die altijd out of box denkt. 

Direct inplannen

Aantal van onze klanten