Relatie met Tech Data start in 2005

De relatie met Tech Data en Young Sellers gaat al terug naar 2005. In de afgelopen 10 jaar hebben wij de organisatie, management, HRM, directie, medewerkers en de cultuur heel goed leren kennen. Niet alleen ......

Tech Data

...... op het menselijk en organisatie vlak maar ook in veranderingstrajecten en het business vlak. Zoals de ICT markt, salescycles, salesprocessen, salesmethoden, (nieuwe) salesstrategie en (andere) type sales. In de afgelopen 3 jaar hebben wij meer dan 50 sales geleverd. Daarvan heeft 1 zijn proeftijd niet gehaald, 2 half jaar contracten niet verlengd, 7 doorgegroeid naar leveranciers, 15 in functie doorgegroeid (accountmanagement, product specialisme en teamleiders) en de overige werken nog in functie.

Tech Data Corporation (NASDAQ/NMS) is een Amerikaanse multinational met hoofdzetel in Clearwater, Florida en werd in 1974 opgericht als toonaangevende, wereldwijde leverancier van ICT-producten, logistiek management en andere diensten met een toegevoegde waarde. Het bedrijf is aanwezig in de Verenigde Staten, Canada, Latijns Amerika, de Caraïben en Europa.