Haal meer uit je customersupport carrière!

Jij bent aan het oriënteren op arbeidsmarkt, naar  medewerker salessuppport of customer service vacatures. En dan kom ons tegen. Vraag jij jezelf wel eens af: Zit ik nog wel op de juiste plek? Wat zijn mijn talenten? Hoe kan ik groeien? Je kan meer dan je denkt. 

Wij willen je goed leren kennen. Wie je bent, wat je drijft, wat je achtergrond is, welke potentie je hebt. En nog veel meer. Maar uiteraard ook wat je zoekt en wat je carrièreplannen zijn. Wij helpen je dan ook graag bij je zoektocht en ontwikkeling. Je krijgt het juiste carrière advies en motivatie mee.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij werken anders dan anderen. Wij willen je goed leren kennen en gaan voor jou, je persoonlijke groei en je ambitie. Wie je bent, wat je drijft, wat je achtergrond is, wat je talenten zijn, welke potentie je hebt. En nog veel meer. Wij durven je de feedback te geven waar je echt wat aan hebt. Voor nu maar ook voor je verdere carrièreverloop. Daarom is die kennismaking zo belangrijk. Dan kunnen wij pas een goede match met onze opdrachtgevers maken. 

Hoe werken wij samen?

In eerste instantie hebben wij telefonisch contact met je. Dan kan zijn via een vacature op internet of dat wij je actief benaderd hebben. Wij vertellen wie ik ben en hoe wij werken. Wij horen dan ook graag wie jij bent en wat je zoekt. Ik leg daarna de vacature uit of stel je ons netwerk voor en als dat matcht nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek. Daarin hebben wij het hebben onder andere over jou drive, dromen, talenten, competenties en achtergrond en ervaring. Maar wij hebben het ook hebben over jou potentie. Wat is mogelijk, hoe maar belangrijker waarom. Mijn andere collega's in de markt noemen dit een intake gesprek. Wij noemen dit een coachgesprek.

Feedback?

Wij houden van eerlijkheid en vooruitgang. Wij geven je graag feedback in ons coachgesprek dat bijdraagt aan je verdere ontwikkeling en carrière. Wij begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn, zeker als je dat liever niet hoort. Maar als niemand je het niet vertelt kom je ook niet verder. Oh ja voor dat wij het vergeten, wij staan ook zeker open voor opbouwende kritiek.

 

Young Sellers is opgericht in 2005. Wij hebben door de jaren heen veel gave dingen gedaan.

Wat vind je van Young Sellers?

Je hebt je naam nog niet ingevuld.
Je hebt geen geldig of geen email adres ingevuld.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Je hebt getal niet correct ingevuld.

Wat vinden onze accountmanagers

Roxanne Fidder

Iedereen heeft doelen in het leven en tegelijk ook onzekerheden. Bij Young Sellers leer je hiermee om te gaan en ook toe te passen in het commerciële vak.

Khalid Aouadi

De coaching heeft mij geholpen in de groei. Door stil te staan bij jezelf en door reflectie met en van anderen. Dit helpt mij in het vergroten van mijn gunfactor.

Jorg Quist

Ik heb de trainingsdagen in 2015 als zeer positief ervaren, ondanks dat het mentaal best wel zwaar was. Uiteindelijk ben ik wel tot een mooi groeiplan gekomen.

Rutger Teunissen

De baan in combinatie met mijn ontwikkeling in 2103, zorgde ervoor dat ik binnen 2 jaar ben doorgegroeid in de sales. Van sales support naar internal sales.

Priscilla Broekema

Ik ben heel open geweest en heb het hele plan vanaf het begin met mijn manager doorgenomen. Hij vindt het een goed initiatief en staat er ook helemaal achter.

Erik Bijl

Niet alleen vond ik mijn nieuwe baan, maar ben ik ook begeleid door hun om mijn blokkades naar boven te krijgen. Eindelijk leef ik het avontuur.
 • Alex Heemskerk

  Young Sellers gaat voor de match tussen enerzijds de opdrachtgever en de kandidaat. Zij kijken of de kandidaat matcht op basis van het functieprofiel, maar nog belangrijker of de kandidaat past binnen de organisatie. Zij doet dit door goede vragen te stellen en te luisteren naar mijn wensen en behoeften. Ze kennen ook de organisatie waarvoor zij werven goed.

  Ik heb niet het gevoel gehad dat ik een "product" was. Young Sellers is ook heel eerlijk tegen mij geweest. Als na het gesprek bleek dat er toch geen match was dan zei men dat eerlijk. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.

 • Priscilla Broekema

  Mijn gesprek met Leo ging erg goed. Ik ben heel open geweest en het hele plan vanaf het begin doorgenomen. Hij vindt het een heel goed initiatief en de acties en doelen die ik opgeschreven heb staat hij ook helemaal achter. We hebben bijna 2 uur gezeten om alles te bespreken. Hij gaf uit zichzelf al aan dat het coachen door de salesmanager voortgezet moet worden nadat we klaar zijn met het Young Sellers traject (eigenlijk wat Young Sellers al aangaf bij de training).

  Hij heeft ook al met zijn manager gesproken over de training en mijn persoonlijke plan. Verder zei hij dat dit wel helemaal bij me past, om zo concreet met doelen bezig te zijn. Ook hebben we uiteraard nog gesproken over mijn ambitie voor de buitendienst. Hij had wel verwacht dat ik dat uiteindelijk zou willen en dat was ook de reden dat zijn manager enige tijd geleden aan mij gevraagd heeft of ik die ambitie nog heb. Meer om duidelijk te maken dat ze mij graag bij de club willen houden en dat ze mij ook de ruimte willen geven om daarin verder te groeien. Ik ben ook al aardig bezig met mijn acties/ doelen. Ik heb er al 3 gerealiseerd :-).

 • Dries Driessen

  Nadat ik mijn cv bij alle denkbare vacaturebanken ingestuurd had, werd ik op een goeie dag gebeld door iemand van Young Sellers met de vraag of ik nog op zoek was naar een baan en of ik misschien kennis wilde komen maken en face-to-face mijn verhaal wilde vertellen en mijn wensen kenbaar wilde maken. Dat heb ik gedaan en ik ben de mensen van Young Sellers nog steeds dankbaar voor de uitnodiging. Ik ging het gesprek aan met de intentie dat Young Sellers wellicht een werkgever voor me op het oog had dat zou aansluiten bij mijn profiel. Niks is minder waar. Tijdens het gesprek ging het voornamelijk over wie ik was als persoon en wat mijn sterke punten zijn. Na een korte periode als betaald voetballer heb ik heel erg lang gezocht naar wat ik wilde en wat ik kon. Heel erg lastig als je dat niet weet.

  Tijdens dit gesprek bij Young Sellers is mij een spiegel voorgehouden en zijn mijn sterke punten nader belicht. Die had ik zelf namelijk wat onder laten sneeuwen. Ik liep werkelijk als een ander persoon naar buiten, het vuur in mij brandde als nooit tevoren. Meteen heb ik een motivatiebrief geschreven voor bij mijn cv en ben gaan solliciteren via monsterboard, indeed, nationale vacaturebank en noem maar op. Het leverde me een gesprek op bij een bedrijf en na een zeer pittige sollicitatieprocedure heb ik de baan gekregen! Ik heb het uiteraard zelf gedaan, maar dankzij het gesprek bij Young Sellers heb ik wel het duwtje in de rug gehad, of de schop onder de kont, die ik nodig had.