Verantwoordelijk voor de interne en externe service en after sales.

Voor een oer-Hollandse fabrikant van (duurzame) producten voor het energie in huis zoeken wij naar kandidaten met een technische achtergrond en ondernemende persoonlijkheid.

Functieomschrijving, service en aftersales coördinator

 • Het coördineren van alle service en after sales acties.
 • Het verwerken van alle binnenkomende serviceaanvragen en het verdelen over de servicemonteurs en/of het externe serviceapparaat.
 • Het schriftelijk en/of telefonisch informeren van opdrachtgevers m.b.t. de uitvoering van de serviceaanvraag van begin tot eind.
 • Het coördineren van de werkzaamheden en het bewaken van de voortgang.
 • Het opstellen van uitgaande facturen van de servicewerkzaamheden.
 • Het controleren van de urenverantwoordingen en declaraties van de servicemedewerkers.
 • Het aanleveren van service informatie naar het management.
 • De werkzaamheden betreffende de kwaliteitsbewaking.
 • Het bepalen in welke mate er sprake is van garantiesituaties, dan wel werkzaamheden die buiten de garantie vallen en dus gefactureerd dienen te worden.
 • Het gestructureerd evalueren van storingsoorzaken.
 • Het bestellen van gereedschappen en materiaal ten behoeve van de serviceafdeling.
 • Het aandragen van verbetermaatregelen binnen het team.

Working

Aantal kernwaarden

Vertrouwd - Wij zijn een puur Hollands maakbedrijf dat al meer dan honderd jaar voorop loopt, bouwend op een bewezen solide basis. Dat geeft vertrouwen.

Hoogwaardig - Wij staan voor high-end performance. Onze producten en oplossingen zijn van topkwaliteit en kenmerken zich door een hoogwaardige uitstraling en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Oplossingsgericht - Met een pragmatische instelling en een flinke dosis probleemoplossend vermogen werken we doelgericht en constructief aan de beste oplossing voor onze klanten. 

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een oer-Hollands bedrijf dat begin vorige eeuw kansen zag in elektriciteit, als energiebron voor apparaten. Die tijd hebben zij allang achter zich gelaten, maar inventief zijn ze gebleven. Waar ze ooit begonnen met het gebruik van elektriciteit, staat nu het besparen van energie voorop. In alles wat we doen. Logisch dus dat we in een zeer energiezuinig pand produceren. In onze fabriek combineren we inkoop, logistiek en R&D onder één dak. Wanneer je kiest voor deze opdrachtgever, kies je voor een duurzaam, lean en mean maakbedrijf dat de kwaliteit van begin tot eind waarborgt.

Inwerken en begeleiding

Inwerken

Je volgt een uitgebreid inwerkprogramma, zoals het leren van processen, systemen en producten.

Coaching is goed geregeld

Veel coaching on the job door collegae, manager en teamleider met functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Wij vragen

Opleidingsniveau

Minimaal MBO denk- en werkniveau, verkregen door een technische opleiding.

Ervaringsniveau

Beschikt over minimaal 2 jaar leidinggevende werkervaring op een serviceafdeling, bij voorkeur bij een productiebedrijf.

Competenties

 • Is een organisatietalent en zeer goed in plannen.
 • Is ondernemend, flexibel, pro-actief en klant- en oplossingsgericht.
 • Kan goed prioriteiten stellen, heeft een ‘sense of urgency’.

 

Overig

Is communicatief vaardig en heeft een sterke mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel de Nederlandse, Engelse als Duitse taal.

Wij bieden

Een dynamische baan in een turbulente, veranderende en groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Het nemen van initiatieven en verantwoording is in deze functie vanzelfsprekend.

De honorering in termen van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is marktconform en in overeenstemming met de zwaarte van de functie en mede afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO Metalektro.