Accountmanagers die top willen bereiken!

Wij zoeken voor een snelgroeiend en dynamisch bedrijf naar (junior) accountmanagers in regio Amsterdam.

Werken bij deze opdrachtgever betekent dat je start als junior accountmanager maar je binnen 12 maanden gaat ontwikkelen naar een accountmanager die verantwoordelijk is voor het hele salestraject en je ontwikkelt je als ondernemer. Hiermee leg je een fantastisch fundament voor je salescarriere en sla je functie zoals binnendienst direct over.

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever is op zoek naar gedreven (junior) accountmanagers die niet bang zijn  om de telefoon op te pakken en zijn eigen winkel wil gaan opbouwen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele commerciële proces: van contact leggen met prospects (via cold calling), het binnen halen van vacatures, tot aan het plaatsen van kandidaten.

Je denkt als een ondernemer en signaleert nieuwe kansen uit de markt. Je weet met enthousiasme, creativiteit, doorzettingsvermogen en vooral ook eerlijkheid new business te genereren. Je bouwt je eigen klantenportefeuille op en je bent verantwoordelijk voor het binnenhalen van freelance opdrachten die je samen met het team van recruiters invult.

De wensen van de klant en kandidaat staan hierbij centraal en door het opbouwen van een lange termijn relatie ben je in staat om klanten verder uit te bouwen. Het teamgevoel zit in je, en samen succes behalen spreekt je aan.

Verkoopmethode

Je verkoop vanuit de behoefte van de klant (consultative selling).

New business

Je bent in de ondernemer in loondienst. Veel new business dmv cold calling en netwerken.

Excisting business

Klanten die je binnen haalt, blijven je verantwoordelijkheid. 

Type klanten

Bedrijven die actief zijn bovenkant mkb, groot zakelijk en corporate.

Salescycle

Zelfstandig verantwoordelijk van inventarisatie call tot en met relatiebeheer (offerte maak je zelf).

DMU niveau

IT management, directie, ondernemers en senior managers.

Social

Sfeer

Onze opdrachtgever stelt gedrevenheid om te leren boven talent en vaardigheden, net als Mohamed Ali. Wie iets enorm graag wilt, zal slagen! Als nieuw lid kom je te werken in een ambitieuze organisatie met een informele, gezellige werksfeer waarin hard gewerkt wordt. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en goede ontwikkelingsmogelijkheden. 

Zij zijn niet alleen oprecht geïnteresseerd in de behoefte van onze opdrachtgevers maar ook in jou. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen groei en resultaat, maar je krijg van ons alle begeleiding die je nodig hebt. 

Bedrijf

Onze opdrachtfever is een professionele en gedreven organisatie die actief is in Detachering en Werving & Selectie met als specialisme IT, Sales en Management. De professionals snappen precies wat de ideale match inhoudt. We kijken dan ook verder dan een cv. De opdrachtgever is oprecht geïnteresseerd in de behoefte van de opdrachtgever en de talenten van de specialist. Natuurlijk letten ze op de hard skills, maar soft skills zijn voor ons minstens zo belangrijk. Zij investeren in een kwalitatieve en langdurige relatie. Waarbij een transparante en eerlijke manier van communiceren centraal staat. In combinatie met onze jarenlange ervaring garandeert dit maatwerk en een optimale match.

Ontwikkeling

Training

Je volgt een trainingsprogramma onder andere gericht cold calling en verkoopgesprekken.

Coaching

Bij aanvang volg je een strak inwerktraject en wordt je gecoacht on the job.

Doorgroei

Wij vragen

Opleidingsniveau

HBO opleiding of HBO werk- en denkniveau.

Ervaringsniveau

Starter of 1 tot 3 werkervaring.

Competenties

Sportief, energiek, verantwoordelijk, zelfsturend, gedreven, winnaarsmentaliteit, doel- en resultaatgericht, oprecht en authentiek.

Overig

Je wil graag winnen met tafel voetbal of darten..... samenwerken met collegae vind je belangrijk. Je wil graag ergens bij horen.

Wij bieden

Je komt te werken in een snel groeiende, ambitieuze organisatie met een informele werksfeer in Amsterdam. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkelingsmogelijkheden maar daarnaast krijg je bij onze opdrachtgever persoonlijke begeleiding binnen een hecht team.

Zij bieden je een goed basissalaris met een zeer interessante provisieregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, telefoon, opbouw van pensioen en een dagelijks geregelde lunch. Verder zijn er diverse incentives te behalen, zoals een weekend skiën met het team of naar New York!